3 грудня 2016 р.

International Anti-Corruption Day

КОНКУРС ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ БОРОТЬБИ З КОРУПЦІЄЮ
9 грудня за рішенням Організації Об'єднаних Націй »(ООН) з метою підвищення поінформованості громадськості про корупцію і способи боротьби з нею відзначається «Міжнародний день боротьби з корупцією" (http://www.anticorruptionday.org/)
 
27 центрів «Вікно в Америку» та Американська бібліотека в Києві проводять  цей конкурс. Конкурс полягає у наступному.
 
Уявіть собі, що Ви знаходитеся у навчальному закладі в Сполучених Штатах Америки.  Цей навчальний заклад 9 грудня відзначає Міжнародний день боротьби з корупцією. Директор просить Вас виступити на цю тему з огляду на ситуацію у Вашій країні. У Вас буде три хвилини на цей виступ. Що ви скажете аудиторії американських студентів і викладачів?
 
Ви можете підготувати свій виступ українською або англійською мовою. Він має бути до трьох хвилин.
 
Для участі у конкурсі Вам необхідно:
1. Повідомити координаторові центру «Вікно в Америку» про свою участь. 
2. Підготувати (написати) виступ українською або англійською мовою.
3. Записати свій виступ на відео або підготувати його у письмовій формі.
4. Надати текст свого виступу разом зі своєю фотографією в електронному форматі або відео свого виступу координаторові центру «Вікно в Америку» (з даними про себе).
4. Координатор центру «Вікно в Америку» 9 грудня 2016 р. розміщує Ваше відео або текст виступу з Вашою фотографією у Facebook під гаслом «До Міжнародного дня боротьби з корупцією». Беручи участь у цьому конкурсі Ви даєте згоду на оприлюднення цих матеріалів у Facebook.
5. Не забудьте вказати інформацію про себе.
6. Члени журі, до якого входять представники Посольства США та центру «Вікно в Америку», переглянуть подані матеріали і визначать переможця, який отримає приз.
 
Результати конкурсу будуть оголошені після 1 січня 2017 р.